Agro Bio Brichet SRL Experiența noastră în acest domeniu a început din anul 2010, achiziționand o linie de producere brichete din paie de la Producatorul “Briquetting Technology”, cu o capacitate de producere anual de 2000-3000 tone de brichete, devenind astfel producător de brichete din paie. Peste mai putin de un an, in 2011 am devenit dealer al Producatorului “Briquetting Technology” pe teritoriul Republicii Moldova și al Romaniei. Am fost premiați în Republica Moldova cu diploma de “Cel mai bun proiect de biomasa” Ediția 2012. Am instalat si pus in funcțiune peste 130 de proiecte, linii de brichetare brichete si peletizare din paie, resturi vegetale, biomasa si rumegus în Romania.


In 2013 am devenit distribuitor exclusiv si unic importator al Briquetting Technology pe teritoriul României și pe cel al Bulgariei.
In 2014 am devenit distribuitor ai companiilor DOZAGRO POLONIA si ARJES – HEMMEL UCRAINA pe teritoriul României și pe cel al Bulgariei.
In 2015 am devenit distribuitor exclusiv si unic importator al Briquetting Technology® pe întreaga Europa, pe toată gama de produse, piese de schimb si accesorii, inclusiv Granulator – Presa peleti matrita inelara si Granulator – Presa peleti matrita plana.
In 2016 am deschis showroom utilaje brichetare si peletizare in Bucuresti, detinem masina echipata pentru interventii, echipa pentru interventii si service, piese de schimb, camion pentru transportare utilaje. Briquetting Technology ofera garantie 24 luni din punerea in functiune a utilajelor dar nu mai mult de 30 luni din data vanzarii, montate si puse in functiune de service autorizat de Briquetting TechnologyProducatorul “Briquetting Technology®” incepand din data de 01.06.2016 sa realizat rebranding la utilajele produse, seria “Briqtech®” si “Pelltech®”.
In 2017 am devenit distribuitor ai companiilor AM TEHNOLOG SERBIA si ATI-TERMING SERBIA pe teritoriul României si Bulgariei.
In 2018 am devenit distribuitor ai companiei JSC RADVILISKIS MACHINE FACTORY LITHUANIA pe teritoriul României.

Misiunea companiei
Ne propunem sa contribuim la reorientarea consumatorilor către consumul de energie din surse regenerabile si nepoluante (brichete si peleti din paie si brichete si peleti din rumegus).

Agro Bio Brichet Srl – solutii complete utilaje brichetare brichete paie si linie peletizare peleti rumegus si biomasa